LAPT ACADEMY

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de snelle en concurrerende fitnessbranche. Het aantal reguliere fitnesscentra, Personal Trainers en Personal Training Studio’s groeit en daarmee ook jouw directe concurrentie. Tegelijkertijd zien we dat Nederlanders een gezond en actief leven steeds belangrijker vinden. Meer sporten hangt daar nauw mee samen. In toenemende mate zijn ze op zoek naar persoonlijke begeleiding om hun doelen te behalen. Maar hoe speel jij als Personal Trainer of Personal Training Studio daarop in? Hoe blijf je dicht bij jezelf en onderscheid je je van je concurrenten?

De LAPT Academy biedt diverse vormen van (bij)scholing en workshops aan waarmee je jouw Personal Training business een boost kunt geven. Of je nu aan de slag wilt als LAPT Personal Trainer, op zoek bent naar nieuwe businessvormen of kennisuitwisseling met vakcollega’s en specialisten uit het werkveld.

DE LEEFSTIJLCOACH ANNO 2019
DE LEEFSTIJLCOACH ANNO 2019Kwartaalevent Q2
Een leefstijlcoach anno 2019 is van alle markten thuis en kan adviseren, motiveren en coachen op diverse deelgebieden zoals beweging, voeding, stress, slaap en vitaliteit. Inspirerende gastsprekers zoals Geja Heijnen, Elian Goetssch en Soeredj Monorath geven je interessante inzichten en praktische tips op dit gebied.

Zondag 23 juli 2019
Arnhem

NIEUWE CURSUS: LAPT KNOCK-OUT
NIEUWE CURSUS: LAPT KNOCK-OUT2-daagse cursus
Deze cursus is ontworpen voor Personal- en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. Kickboksen helpt bij het afvallen, verbetert de weerbaarheid en geeft het zelfvertrouwen een flinke boost.

Binnenkort nieuwe data