LAPT ACADEMY

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de snelle en concurrerende fitnessbranche. Het aantal reguliere fitnesscentra, Personal Trainers en Personal Training Studio’s groeit en daarmee ook jouw directe concurrentie. Tegelijkertijd zien we dat Nederlanders een gezond en actief leven steeds belangrijker vinden. Meer sporten hangt daar nauw mee samen. In toenemende mate zijn ze op zoek naar persoonlijke begeleiding om hun doelen te behalen. Maar hoe speel jij als Personal Trainer of Personal Training Studio daarop in? Hoe blijf je dicht bij jezelf en onderscheid je je van je concurrenten?

De LAPT Academy biedt diverse vormen van (bij)scholing en workshops aan waarmee je jouw Personal Training business een boost kunt geven. Of je nu aan de slag wilt als LAPT Personal Trainer, op zoek bent naar nieuwe businessvormen of kennisuitwisseling met vakcollega’s en specialisten uit het werkveld.

Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer?
Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer?Workshop
Ben jij (binnenkort) gediplomeerd Personal Trainer en heb jij altijd gedroomd van je eigen Personal Training bedrijf? Ben je bovendien op zoek naar vrijheid, maar kan je wel de nodige support gebruiken op zakelijk vlak? Volg dan de workshop ‘Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer’!

BINNENKORT NIEUWE
DATA BESCHIKBAAR

NIEUWE CURSUS: LAPT KNOCK-OUT
NIEUWE CURSUS: LAPT KNOCK-OUT2-daagse cursus
Deze cursus is ontworpen voor Personal- en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. Kickboksen helpt bij het afvallen, verbetert de weerbaarheid en geeft het zelfvertrouwen een flinke boost.

Zaterdag 23 maart 2019 – Zwolle