BOOST JOUW PERSONAL TRAINING BUSINESS

/BOOST JOUW PERSONAL TRAINING BUSINESS
BOOST JOUW PERSONAL TRAINING BUSINESS2019-02-08T17:16:36+00:00

Op zondag 17 maart vindt de eerste kwartaalworkshop van 2019 plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met Start2Move – staat in het teken van het opzetten en uitbouwen van jouw Personal Training Business.

Ben jij toe aan praktische tips en handvatten die direct invloed hebben op jouw Personal Training Business? Schrijf je dan in en volg de 4 praktijkgerichte workshops, variërend van een basistraining Google Adwords tot klantwerving via Social Advertising.

Programma

09.30 – 10.00 Ontvangst 

We starten de dag goed met een kop koffie of thee. Uiteraard is er gelegenheid te netwerken met (toekomstige) collega’s.

10.00 – 11.15  Samen maken we jouw Personal Training Business succesvol

Ben jij (binnenkort) gediplomeerd Personal Trainer en heb jij altijd gedroomd van een succesvol eigen Personal Training bedrijf? Ben je bovendien op zoek naar vrijheid, maar kan je wel de nodige support gebruiken op zakelijk vlak? LAPT helpt Personal Trainers en Personal Training Studio’s met het opzetten en uitbouwen van hun eigen bedrijf. Ons doel is het verbeteren van jouw bedrijfsresultaat, of je nu net start of al jaren jouw eigen Personal Training Business hebt.

11.15 – 11.30 pauze 

11.30 – 12.45  Hoe zorg je dat Google jouw website gratis laat zien?

Herkent Google de belangrijkste informatie van jouw website? Staat de basis goed, zodat Google de zoekende consument direct de gewenste informatie over jouw Personal Training Business laat zien? Tijdens deze basistraining SEO (zoekmachine optimalisatie) leer je welke punten van belang zijn om jouw website door Google goed te laten herkennen, zonder daar advertentiebudget voor te betalen. Na de training ga je naar huis met een aantal belangrijke actiepunten!

12.45 – 13.30 pauze

13.30 – 14.45  Hoe zorg je dat klanten je online kunnen vinden?

Mensen starten hun zoektocht naar een Personal Trainer veelal online. Via Google oriënteert de consument zich op zijn of haar mogelijkheden. Zorg dus dat jij daar goed gevonden wordt! Tijdens deze basistraining Google Adwords leer je hoe je Google inzet om jouw klanten binnen te halen. Zorg dat je gevonden wordt op relevante zoekopdrachten.

14.45 – 15.00 pauze 

15.00 – 16.15  Hoe werf je nieuwe klanten via Facebook en Instagram?

In deze training vertelt een social media specialist van je meer over het werven van nieuwe Personal Training klanten via online adverteren op Facebook en Instagram. Hoe werkt dit? Hoe haal je het maximale uit je investering? In korte tijd leer je hoe je zelf een goede advertentie via deze kanalen kan inzetten!

Kosten

€ 95

Early Bird korting

Je krijgt 25% Early Bird korting* op je inschrijving tot en met 21 februari 2019. Zeker zijn van een plek? Schrijf je nu in met de actiecode LAPTQ1173.

*De Early Bird korting is niet van toepassing op de lunch.

Lunch

De kosten voor de lunch bedragen € 12,50 (optioneel). Graag in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier aangeven of je hier wel/niet gebruik van wilt maken en of er nog specifieke wensen zijn m.b.t. de lunch waar wij rekening mee dienen te houden.

Inschrijven

Dit event wordt aangeboden in samenwerking met opleidingspartner Start2Move. Inschrijven is heel eenvoudig via onderstaande button.

DIRECT INSCHRIJVEN