OVER ONS

LAPT International BV is in 2009 opgericht door een groot team van deskundigen met verschillende specialismen als internationaal kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs. LAPT heeft de afgelopen jaren honderden Personal Trainers opgeleid en ze geholpen bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière. Ook heeft LAPT talloze fitnessclubs ondersteund bij het opzetten van een succesvolle Personal Training business.

In september 2018 is het vernieuwde concept van LAPT gelanceerd. LAPT helpt Personal Trainers en Personal Training studio’s met het opzetten en/of uitbouwen van een succesvolle Personal Training business in de breedste zin van het woord. Hiervoor hebben we 2 verschillende licenties ontwikkeld.

JELMER SIEMONS
JELMER SIEMONSLAPT Business Coach
Jelmer Siemons is oprichter en eigenaar van Start2Move en sinds april 2018 mede-eigenaar van LAPT International BV.

Jelmer is afgestudeerd aan de Christelijke Academie Lichamelijke Opvoeding (CALO) in Zwolle en begon al tijdens zijn studie met diverse werkzaamheden in de sportbranche. Zo was hij al op jonge leeftijd werkzaam als fitnessinstructeur, reisleider en skileraar.

ALOIS MATON
ALOIS MATONLAPT Business Coach
Sport is de rode draad in het leven van Alois Maton. Opleidingen en verschillende functies bij grote fitnessketens stoomden hem klaar voor zijn ware roeping; een eigen bedrijf.

In 2016 maakte hij van deze droom werkelijkheid. Alois Maton is eigenaar van TWENTYFOUR SEVEN PERSONAL TRAINING. Hij groeide op in Culemborg en de liefde voor sport en fitness is er altijd geweest.

JAN MIDDELKAMP
JAN MIDDELKAMPLAPT Business Coach
Jan Middelkamp is Development Director bij HDD Group en eigenaar en CEO van BlackBoxPublishers. Hij is ook bestuurslid van EuropeActive (voorheen EHFA) in Brussel.

Jan is club en franchise manager bij Fit-Care geweest, een van de eerste franchise-ketens (22 clubs) in Nederland. Tegelijkertijd was hij werkzaam bij de HDD Group en was verantwoordelijk voor de introductie van Les Mills.

ONZE BELOFTE

Veel Personal Trainers en Personal Training Studio’s gaan binnen een jaar failliet of hebben onvoldoende inkomsten om van te leven. Wij willen hen de juiste tools en ondersteuning bieden op onder andere (online) marketing, juridisch en zakelijk vlak zodat zij van hun passie hun werk kunnen maken. Daarnaast is er veel aandacht voor (bij)scholing en kennisuitwisseling met diverse vakcollega’s en specialisten uit het werkveld.

Het is onze missie Personal Trainers en Personal Training Studio’s te helpen met het opzetten en/of uitbouwen van een succesvolle PT business.

Dit zie je terug in onze vier pijlers

  • Expertise: een groot netwerk met specialisten op het gebied van onder andere marketing, sales, juridische zaken, human resources en educatie.

  • Betrokkenheid: samen met je eigen Business Coach wordt er een plan van aanpak opgesteld, inspelend op jouw specifieke wensen en behoeften.

  • Ontzorging: je krijgt de beschikbaarheid over diverse geautomatiseerde systemen en formats die jou veel tijd kunnen besparen. Daarnaast is er de mogelijkheid onderdelen volledig uit te besteden.

  • Verbinding: de vele netwerk- en scholingsbijeenkomsten bieden je uitstekende mogelijkheden kennis uit te wisselen en te sparren over actuele onderwerpen.