Wat houdt LAPT Business Coaching in?

LAPT Business Coaching

Met LAPT Business Coaching wordt je 12 maanden intensief begeleid om succesvoller te worden als Personal Trainer. Jij wordt voor 129,95 euro per maand maandelijkse begeleid door een top team. Hierbij zit een on-demand opleiding inbegrepen om de juiste stappen te blijven maken. Wil jij klanten verder helpen? En succesvol worden als ondernemer? Dit is jouw kans! Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

De onderwerpen die wij behandelen zijn:

 1. Leiderschap
 2. Resultaat Management
 3. Financieel Management
 4. Personal Training Management
 5. Sales Management
 6. Groepslessen & Small Group Training
 7. Marketing
 8. Juridische Zaken
 9. Team Management
 10. Customer Journey
 11. Digitalisering
 12. Strategie en Marktontwikkelingen

Hoe wordt je een financieel succesvolle Personal Trainer?

Als gediplomeerd personal trainer heb jij naast een Fitnesstrainer B of NASM diploma, vast ook veel kennis over voeding, training en leefstijl. Maar hoe zit het met de zakelijke kennis? Een succesvolle trainer heeft namelijk ook verstand van financiële zaken. Die heeft een uurtarief gebaseerd op feiten, in plaats van op gevoel. Die weet hoe het zit met BTW en aangifte. Heeft een (langer termijn) visie en weet welke stappen hij of zij moet nemen om verder te groeien.

Met LAPT business coaching krijgt jij de begeleiding die jij nodig hebt om als personal trainer ook financieel succesvol te zijn! Je krijgt namelijk een persoonlijke business coach toegewezen die jou 12 maanden lang gaat coachen naar succes. Deze coaches zijn ervaren ondernemers in de fitnessbranche en hebben succesvolle (PT) ondernemingen. Zij ondersteunen jou door te sparren, kritische vragen te stellen, tips te geven en ondersteunen jou daar waar het nodig is op zakelijk vlak zodat jij door kunt groeien.

Waar wacht je nog op? Plan nu een vrijblijvend gesprek in om te bespreken hoe wij jou verder kunnen helpen.

 • Je wordt 12 maanden gecoacht met als doel jouw PT business te optimaliseren;

 • De coaching bestaat uit een on-demand opleiding;

 • 1-op-1 sessies met een persoonlijke (ervaren) business coach die jou advies op maat geeft;

 • Toegang tot marketing pakketten om jouw business nog beter te promoten;

 • Toegang tot de Fitness Education Library waar je ondersteunende documenten kunt downloaden en gebruiken voor jouw bedrijf;

 • Twee inspirerende klassikale masterclasses;

 • Je ontvangt een studieboeken pakket t.w.v. € 170,00.