FAQ items aan het laden...

MEET THE TEAM

 KELBY JONGEN
KELBY JONGEN LAPT Business Coach
Kelby Jongen is al meer dan twintig jaar fitnessondernemer. Ze is de trotse moeder van vier kinderen. Eerder werkte Kelby voor de toonaangevende fitnessketens Fitness First, HealthCity en Basic-Fit als nationaal en internationaal groepsfitness- en OV-manager. Ze bezat twee Personal Training studio’s welke ze vervolgens heeft verkocht. Ze publiceerde drie boeken, trainingskaarten en is een veelgevraagd keynote spreker. Momenteel is ze eigenaar en CEO van BlackBoxPublishers, LAPT en Sport & People, merken die deel uitmaken van de Fitness Education Group (FEG). FEG is een toonaangevende onderwijsgroep, actief in de Benelux.
FILIP DEBAST
FILIP DEBASTLAPT Business Coach
Filip Debast is al meer dan 18 jaar ervaren personal trainer. Hij heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan, waaronder Fitness Manager bij een groot internationaal bedrijf. Naast het personal trainerschap is hij ook actief als physical coach en intermittent living coach. Door zijn drive zoekt hij steeds naar vernieuwing om mensen nog optimaler te helpen.
JAAP BIJSTERBOSCH
JAAP BIJSTERBOSCHLAPT Business Coach
Jaap Bijsterbosch is een Business en Lifestyle professional met jarenlange ervaring in de fitnessbranche. De afgelopen 20+ jaar is hij in deze sector werkzaam in verschillende rollen, waaronder club manager, distributeur van fitnessmaterialen, eigenaar van personal training en vitaliteit studio’s en als business coach.
Marcel Keppel
Marcel KeppelLAPT Business Coach
Marcel Keppel is al sinds zijn 17e actief in de fitnessbranche. Hij is in verschillende functies werkzaam geweest, waaronder Personal Trainer. Inmiddels is hij trotse eigenaar van zijn twee BeneFIT Studio’s in Den Haag en Scheveningen. Marcel zijn specialiteit ligt dan ook in het opschalen van je Personal Training Business. Naast ondernemer, personal trainer en business coach is hij docent bij o.a. fitnessopleider Sport & People.

Wil jij ook LAPT Business Coach worden? Meld je dan aan voor het LAPT High Potential Programma.
Voorwaarden: je bent al erkend en ervaren personal trainer.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om jou als Personal Trainer te helpen met het opbouwen en uitbouwen van jouw Personal Training Business zodat jij jouw passie kan blijven uitdragen! Tijdens het intakegesprek kijken we onder andere naar wie jij als Personal Trainer bent en hoe wij jou kunnen ondersteunen en inspireren naar het behalen van jouw droom.

ONZE VISIE

Exercise is medicine! Bewegen, trainen en fitness zijn een medicijn en onmisbaar voor gezondheid. Dit blijkt uit duizenden wetenschappelijke studies. De Personal Trainer speelt een cruciale rol in het leveren van kwalitatieve programma’s ter vergroting van fitheid en gezondheid. De Fitness Education Group (FEG) – waar LAPT Business Coaching onderdeel van is – wil hierin een belangrijke rol spelen. We inspireren, trainen en coachen fitness professionals en bieden als groep een life-long-learning programma!

ONZE KERNWAARDEN

  • Expertise: een groot netwerk met specialisten op het gebied van onder andere marketing, sales, juridische zaken, human resources en educatie.

  • Betrokkenheid: samen met je eigen Business Coach wordt er een plan van aanpak opgesteld, inspelend op jouw specifieke wensen en behoeften.

  • Ontzorging: je krijgt de beschikbaarheid over diverse geautomatiseerde systemen en formats die jou veel tijd kunnen besparen. Daarnaast is er de mogelijkheid onderdelen volledig uit te besteden.

  • Verbinding: de vele netwerk- en scholingsbijeenkomsten bieden je uitstekende mogelijkheden kennis uit te wisselen en te sparren over actuele onderwerpen.