Stap 1: Gratis intake om jouw doelen te bespreken

Als Personal Trainer ben je natuurlijk het liefste met je passie (voeding, training en coaching) bezig en niet met ondernemen. Maar wist je al dat 80% van de personal Trainers binnen 4 jaar hun bedrijf opzeggen? Slechts 17% van de Personal Trainers kan rondkomen van hun Personal Training Business. En dat gaan wij veranderen!

Het is onze missie om Personal Trainers vanuit financieel oogpunt te helpen met het opbouwen en uitbouwen van hun Personal Training Business zodat jij jouw passie kan blijven uitdragen. Tijdens het intakegesprek kijken we onder andere naar wie jij als Personal Trainer bent en hoe we je kunnen ondersteunen.

Stap 2: Jouw persoonlijke LAPT Business Coach

Op basis van je persoonlijke doelen bekijkt jouw LAPT Business Coach welke ondersteuning je op onder andere (online) marketing, juridisch en zakelijk vlak nodig hebt.

Naast ondersteuning van je eigen LAPT Business Coach ontvang je onder andere hands-on tools waardoor je slimmer kunt ondernemen, word je uitgenodigd voor verdiepende kwartaalbijeenkomsten en heb je onbeperkt toegang tot de Personal Training Library die regelmatig wordt aangevuld met interessante informatie.

Stap 3: Maak jouw Personal Training Business succesvol

De LAPT Business Coach helpt jou met het verlagen van je kosten en het verhogen van je omzet en winst. Dat is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen. Waar wil je over 1 jaar staan en wat wil je in 5 jaar bereikt hebben? Hoeveel uur wil je werken? Hoeveel vakantiedagen wil je per jaar opnemen? Heb je al gedacht aan het opbouwen van een pensioen of wil je je bedrijf na een X aantal jaar verkopen of uitbreiden?

Jouw LAPT Business Coach komt zelf uit het vak en weet als geen ander met welke struggles je te maken hebt. Samen maak je jouw Personal Training Business succesvol.

Wij werken vanuit onderstaande principes

  • Expertise: een groot netwerk met specialisten op het gebied van onder andere marketing, sales, juridische zaken, human resources en educatie.

  • Betrokkenheid: samen met je eigen Business Coach wordt er een plan van aanpak opgesteld, inspelend op jouw specifieke wensen en behoeften.

  • Ontzorging: je krijgt de beschikbaarheid over diverse geautomatiseerde systemen en formats die jou veel tijd kunnen besparen. Daarnaast is er de mogelijkheid onderdelen volledig uit te besteden.

  • Verbinding: de vele netwerk- en scholingsbijeenkomsten bieden je uitstekende mogelijkheden kennis uit te wisselen en te sparren over actuele onderwerpen.

 KELBY JONGEN
KELBY JONGENLAPT Business Coach
Kelby Jongen is mede eigenaar en CEO van de Fitness Education Group
FILIP DEBAST
FILIP DEBASTLAPT Business Coach
Filip Debast is al meer dan 18 jaar ervaren personal trainer. Hij heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan, waaronder Fitness Manager bij een groot internationaal bedrijf. Naast het personal trainerschap is hij ook actief als physical coach en intermittent living coach. Door zijn drive zoekt hij steeds naar vernieuwing om mensen nog optimaler te helpen.
JAAP BIJSTERBOSCH
JAAP BIJSTERBOSCHLAPT Business Coach
Jaap Bijsterbosch is een Business en Lifestyle professional met jarenlange ervaring in de fitnessbranche. De afgelopen 20+ jaar is hij in deze sector werkzaam in verschillende rollen, waaronder club manager, distributeur van fitnessmaterialen, eigenaar van personal training en vitaliteit studio’s en als business coach.