Helaas, je hebt niet het recht om deze inhoud te bekijken..
 • webinar LAPT
  De verborgen kansen van het aanscherpen van de ZZP-wetgeving.
  De overheid en de fiscus hebben aangekondigd strenger te gaan controleren op schijnzelfstandigheid bij ZZP'ers. De criteria worden aangescherpt en vooral 'inbedding' is een uitdaging voor de sportsector. Deze verscherping heeft een grote impact op de sportsector. 80% van de ZZP'ers in de sportsector vallen onder schijnzelfstandigheid.
  Toch liggen er nog steeds kansen, welke zelfs meer voordelen bieden tegenover de huidige situatie. Je moet alleen weten waar ze liggen en hoe je ze kan toepassen.
  De expertise van Remi Brouns ligt al 10 jaar op het vlak van bestaanszekerheid voor de sportprofessional en is nu meer waardevol dan dat deze ooit was. Hij legt je graag uit waar de gevaren liggen en welke kansen deze voor jou met zich meebrengen.
  • Datum: donderdag 7 december 2023
  • Tijd: 19:00 - 20:00 uur
  • Locatie: online via Zoom (vooraf krijg je de link toegstuurd)
  • Spreker: Remi Brouns
  Schrijf je geheel gratis in en profiteer van deze waardevolle informatie.
 • Aanbieding!
  Tips voor €40K omzet Tips voor €40K omzet
  Als personal trainer heb jij veel kennis over voeding, training en leefstijl. Maar hoe zit het met kennis over verzekeringen, administratie en financiën? Een succesvolle trainer heeft ook verstand van deze zaken. In dit ebook krijg je 6 tips om een omzet van €4ok binnen 12 maanden te genereren.
 • Aanbieding!
  winst- en verliesrekening voorbeeld personal trainers winst- en verliesrekening voorbeeld personal trainers
  De winst- en verliesrekening is een belangrijk onderdeel van je jaarrekening. Je kunt er van aflezen hoe je bedrijf er financieel voor staat en dus je iedere maand weet waar je moet bijsturen!