Helaas, je hebt niet het recht om deze inhoud te bekijken..
 • lapt webinar financiën lapt webinar financiën
  Ben jij afgestudeerd als Personal Trainer en bezig met het opzetten van je eigen PT Business? JA? En wil jij graag 1-op-1 begeleiding naar een succesvolle PT Studio of Personal Training Business? Neem dan deel aan het LAPT Webinar op donderdag 15 juni 2023 van 11.00 tot 12.00 uur. Krijg tips van ons Financieel specialist in de Fitnessbranche, Niels Anker. Er zijn maar 25 plekken vrij dus haal snel je ticket via onderstaande button en claim je plek. Schrijf je dan snel in want VOL = VOL. Je krijgt op 15 juni de uitnodiging toegestuurd om online deel te nemen.
 • Aanbieding!
  Tips voor €40K omzet Tips voor €40K omzet
  Als personal trainer heb jij veel kennis over voeding, training en leefstijl. Maar hoe zit het met kennis over verzekeringen, administratie en financiën? Een succesvolle trainer heeft ook verstand van deze zaken. In dit ebook krijg je 6 tips om een omzet van €4ok binnen 12 maanden te genereren.
 • Aanbieding!
  winst- en verliesrekening voorbeeld personal trainers winst- en verliesrekening voorbeeld personal trainers
  De winst- en verliesrekening is een belangrijk onderdeel van je jaarrekening. Je kunt er van aflezen hoe je bedrijf er financieel voor staat en dus je iedere maand weet waar je moet bijsturen!