Afvallen is meer dan alleen minder eten en meer bewegen. Zo hebben hormonen, leefstijl (onder andere stress en slaap), genetische afwijkingen, gedachtes over eten, medicatie, bruin vet en diverse andere factoren invloed op dit proces. Hormonen zijn (uiteraard) belangrijk, maar tegelijkertijd ook ingewikkeld. Er wordt daarom op dit gebied veel onderzoek gedaan.

Tijdens de Personal Trainer Day op 31 augustus a.s. neemt Linda je mee in de wereld van afvallen waarin je je zult verbazen over de uiteenlopende factoren die het afvalproces beïnvloeden naast bewegen en gezonde voeding. Informatie die elke Personal Trainers en andere fitness- en health professionals in de basis nodig heeft.

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Over de spreker: Linda Hogervorst
Linda is diëtist en heeft een Master of Science Nutrition & Health degree met als specialisatie Nutritional Physiology and Health Status. Linda is eigenaar van het bedrijf Into Food en is naast diëtist ook schrijfster, docent voor Start2Move en een veel gevraagd spreker.  Zij geeft je inzicht in het feit dat bewegen en gezonde voeding niet de enige (succes) factoren zijn om te kunnen afvallen voor mensen met overgewicht.

Programma Personal Trainer Day 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 vindt de 5de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT – richt zich niet alleen op Personal Trainers maar ook op o.a. op (toekomstige) fitnessprofessionals, (leefstijl)coaches en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health.

Tijdens de Personal Trainer Day kun je dit jaar een keuze maken uit maar liefst 16 verschillende theoretische en/of praktijkgerichte workshops. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met je (toekomstige) collega’s uit het werkveld en zal de dag worden afgesloten met een gezellige borrel.

MEER INFORMATIE