Op 23 juni 2019 vindt alweer het tweede kwartaalevent van dit jaar plaats. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met Start2Move – richt zich op (toekomstige) fitness-, sport- en health professionals en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health. 

Thema kwartaalevent Q2: De leefstijlcoach anno 2019

De zorgsector geeft een duidelijk signaal af: Nederlanders moeten structureel hun leefstijl veranderen om de toenemende tendens van welzijnsklachten tegen te gaan. Een leefstijlcoach anno 2019 is van alle markten thuis en kan adviseren, motiveren en coachen op diverse deelgebieden zoals beweging, voeding, stress, slaap en vitaliteit. 

Je ziet de rol van een Personal Trainer, gewichtsconsulent, leefstijlcoach, fitness- en sportprofessionals dan ook steeds dichter bij elkaar komen. Om mensen te bewegen tot een gezondere leefstijl heb je namelijk te maken met gezonder (leren) eten, meer bewegen, aandacht hebben voor voldoende slaap, het reduceren van en het omgaan met stress en een goede balans vinden tussen inspanning (moeten) en ontspanning (mogen).

Inspirerende gastsprekers zoals Geja Heinen, diëtist en klinische Psycho Neuro Immunoloog en Soeredj Monorath, o.a. eigenaar van HumanHabits en auteur van het boek ‘Gedragsanalyse en Effectieve Communicatiestrategieën voor fitness-, sport- en health Professionals’ geven je interessante inzichten en praktische tips op dit gebied. 

MEER INFORMATIE