Met meer dan 150 masterclasses, business seminars, workouts en meer dan 100 keynote speakers, is Fitfair op 22 en 23 november the place to be voor ondernemers in de fitnessbranche. Een aantal van onze Start2Move docenten, LAPT Businesscoaches en partners delen op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van voeding, training, educatie en business in één van de 14 state of the art conferentiezalen.

The place to be voor fitnessprofessionals en fitnessliefhebbers
Fitfair wordt in november voor het 3e jaar op rij georganiseerd en groeit uit tot hét event in de fitnessbranche. De verwachting is dat het aantal bezoekers dit jaar stijgt tot ruim 7.000. Stimuleren en inspireren zijn twee cruciale ingrediënten die Fitfair tot een succes maken. ‘We willen alle professionele kennis uit de fitnessbranche onder één dak verzamelen en die delen met de markt. Fitfair moet de branche een spiegel voorhouden en een springplank bieden voor vers ondernemersbloed en de fanatieke sporter’, aldus CEO Norman Soares [1]. LAPT en Start2Move haken hierop in met 16 inspirerende lezingen in Area 21 en de mogelijkheid om te netwerken met docenten en opleidingsadviseurs.

LAPT en Start2Move programma op Fitfair 
Fitfair richt zich op de sportprofessional, de ondernemer en de fanatieke sporter. Op de eerste dag (vrijdag 22 november) is het programma uitsluitend gericht op de sportschoolhouder, (Personal) Trainers en medewerkers in de fitnessbranche. Op zaterdag 23 november is er een uitgebreid programma voor de fitness fanatics alsmede professionals [2]. Bekijk hieronder het dagprogramma.

Programma Fitfair

Bronnen: 
1. Bodylife 6- 2019 Fitfair 2019: Het succesverhaal van Norman Soares
2. Fitfair Jaarbeurs