LAPT is een samenwerking met Virtuagym, de Nederlandse marktleider in fitness software, gestart. Virtuagym’s innovatieve fitness software wordt geïntegreerd in de dienstverlening van LAPT, zodat we professionals nog beter kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitbouwen van hun Personal Training Business.

Virtuagym zal worden ingezet ter ondersteuning van de diensten van LAPT op het gebied van marketing, sales, juridische zaken, human resources, en educatie. Dankzij de combinatie met Virtuagym kan LAPT Personal Trainers zo in alle aspecten van hun onderneming ondersteunen. Zo geeft Virtuagym toegang tot tools voor onder meer ledenadministratie, automatische betalingsverwerking, in-app roostering en lesboekingen, en Business Analytics. Elke Personal Trainer en Personal Training Studio krijgt daarnaast een eigen business coach bij LAPT. Virtuagym’s Business Analytics worden daarnaast ook gebruikt voor collectieve benchmarking, om vervolgens Personal Trainers en Personal Training Studios in contact te brengen en samen te kijken hoe de industrie naar een hoger niveau getild kan worden.

‘Elke succesvolle onderneming heeft de juiste tools nodig’, zegt Jelmer Siemons, CEO van LAPT International. ‘Virtuagym biedt uitstekend gereedschap voor Personal Trainers en Personal Training Studio’s. Onze business coaches ondersteunen hen om dit gereedschap optimaal te gebruiken.’

Virtuagym is tevens enthousiast over de nieuwe samenwerking. ‘Virtuagym heeft dezelfde missie als LAPT: fitnessprofessionals helpen om succesvol te worden’, zegt Hugo Braam, CEO en mede-oprichter van Virtuagym. ‘Wij doen dat via innovatieve technologie. Bovendien sluit ons pakket naadloos aan bij de ondersteuning die LAPT levert op gebieden als marketing en educatie. Ik kijk er naar uit om samen met hen meer ondernemers dan ooit te helpen slagen!’

Over Virtuagym

Virtuagym is in 2008 opgericht door Paul en Hugo Braam met de visie om de wereld een gezondere plek te maken. Het is al meer dan 10 jaar hun missie om mensen met behulp van technologie te helpen in het bereiken hun fitnessdoelen. En dat lukt! Meer dan 1 miljoen mensen internationaal gebruiken de fitness-app. De ruim 3.000 leden maken gebruik van de diverse Virtuagym-functies zoals de ledenadministratie, webshop, trainingsschema en roostering software en de online coaching tool. Kijk voor meer informatie op www.virtuagym.com.