Meer dan goud is het inspirerende verhaal van Elis Ligtlee, die na intensieve trainingsjaren op haar 23ste op imposante wijze Olympisch Kampioen Keirin werd. Na het behalen van haar ultieme droom, wordt Elis gekweld door blessures en verliest zij het plezier in de topsport en de motivatie om op het hoogste niveau te blijven acteren. Met opgeheven hoofd neemt zij afscheid van haar topsportcarrière.

Maar wat nu? Hoe waardevol is Olympisch goud? Wie ziet je staan als je geen topsporter mee bent? Hoe groot is je wereld dan nog? Waar vind je de kracht om een nieuwe weg in te slaan?

Het verhaal van Elis is uniek, maar ook herkenbaar. Veel mensen krijgen te maken met verminderde motivatie in het werk dat ze doen. Ook zij willen het roer omgooien. Een andere carrière, misschien van je hobby je beroep maken?

Meer dan goud is het verhaal van afzien, ongekende successen, blessureleed, een zoektocht naar jezelf, maar vooral het inspirerende verhaal van een winnaar, die nooit zal opgeven en altijd voor goud zal gaan. Volg deze workshop tijdens de Personal Trainer Day op zaterdag 31 augustus 2019 in Zwolle en inspireer jezelf en jouw klanten!

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Over de spreker Elis Ligtlee
Met maar liefst acht wereldtitels was Elis in haar jeugd zeer succesvol met de BMX. In 2011 heeft Elis besloten te gaan baanwielrennen. Al snel bleek dit een goede keuze en heeft ze verschillende prijzen weten te halen, zowel nationaal als internationaal. Zaterdag 13 augustus 2016 is de dag dat het grote publiek kennis met Elis heeft gemaakt. Op imposante wijze pakte ze de gouden medaille op de Keirin tijdens de Olympische spelen in Rio de Janeiro.

Programma Personal Trainer Day 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 vindt de 5de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT – richt zich niet alleen op Personal Trainers maar ook op o.a. op (toekomstige) fitnessprofessionals, (leefstijl)coaches en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health.

Tijdens de Personal Trainer Day kun je dit jaar een keuze maken uit maar liefst 16 verschillende theoretische en/of praktijkgerichte workshops. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met je (toekomstige) collega’s uit het werkveld en zal de dag worden afgesloten met een gezellige borrel.

MEER INFORMATIE