De Obstacle Fit workshop laat zien hoe je op een toffe en gevarieerde manier nagenoeg overal effectief kan trainen door middel van een mix van CrossFit, Bootcamp en Obstacleracing. Als fitnessprofessional zou je trainingen gevarieerder en uitdagender kunnen maken door obstacle training. Bovendien is deze trainingsvorm aantrekkelijk voor klanten die zich willen voorbereiden op obstacle-, mud- en andere survivalruns. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van een officiële Mobstacle trainingsunit. Je kan ter plekke variëren in moeilijkheidsgraad en snel schakelen van trainingsmodus naar wedstrijdmodus.

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Over de trainer: Eric van den Ham
Eric is meervoudig Nederlands kampioen Survivalrun en opleider voor Survivalrun Bond Nederland en Mud Masters. In het verleden heeft hij als hoofd Fysieke Training & Sport Mariniers deze trainingsvorm toegepast in diverse trainingsprogramma’s voor het Mariniers Opleidingscentrum en de Ultimate Fitness Challenge. Eric is kracht-, hardloop- en revalidatietrainer en eigenaar van het bedrijf Mobstacle. Kortom, een specialist op het gebied van Obstacal Runs in de breedste zin van het woord.

Programma Personal Trainer Day 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 vindt de 5de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT – richt zich niet alleen op Personal Trainers maar ook op o.a. op (toekomstige) fitnessprofessionals, (leefstijl)coaches en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health.

Tijdens de Personal Trainer Day kun je dit jaar een keuze maken uit maar liefst 16 verschillende theoretische en/of praktijkgerichte workshops. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met je (toekomstige) collega’s uit het werkveld en zal de dag worden afgesloten met een gezellige borrel.

MEER INFORMATIE